banner05.jpg banner01.jpg banner02.jpg banner04.jpg banner06.jpg banner03.jpg
 

Ervaringen

"ChiRunning heeft een extra dimensie aan mijn lopen gegeven. Het is een fijne looptechniek met veel ontspanning en focuspunten, waardoor het hardlopen gewoon makkelijker wordt. Ik word er een blij mens van. ChiRun aspecten kan ik ook in m’n gewone leven toepassen. Ik hoop dan ook nog lang te kunnen blijven hardlopen."
Berthe

“Na een jaar van blessureleed ben ik begonnen met ChiRunning om te werken aan verbetering van mijn houding en natuurlijk om blessures in de toekomst te voorkomen. Ik besef dat je na 30 jaar hardlopen niet ineens het roer kunt omgooien, maar je via de geleidelijke weg stappen kunt maken. Sinds jouw Chi-techniek-trainingen krijg ik steeds meer complimenten over mijn houding en zijn blessures uitgebleven. Door mijn techniek nog verder te verbeteren hoop ik nog lang te kunnen blijven hardlopen!”
Ed

“ChiRunning heeft mij veel ontspanning en lopen met aandacht gebracht. Ik heb geen zwabberbenen meer en loop nu met een verbeterde loopstijl. Ik heb sinds ChiRunning mijn snelste halve marathon ooit gelopen en heb geen last meer van een overbelaste kuitspier.”
Karin

“Chirunning geeft mij altijd een invulling in mijn rennen. Welke doelen ik me ook stel in een training of bij een wedstrijd; Chi lopen maakt daar altijd onderdeel van uit. Je kunt eindeloos variëren en oefenen, het is nooit saai. Het is een doel en een middel tegelijk. Het geeft je een ideale focus en ontspannen en makkelijk lopen krijg je er dan gratis bij. 
Licht en soepel lopen, zonder moeite, dat geeft mij voldoening (en mijn schoenen slijten minder hard)”
Astrid

“ChiRunning heeft me een manier van lopen gebracht die bij me past: in het moment, voelend en genietend. Ik hoop het nog lang te doen!”
Lidwien

berthe

groepsfotochi